Llegenda de Sant Jordi







Aquesta vegada toca crear la nostra pròpia llegenda de Sant Jordi. I així és com ha quedat:







Diu la llegenda de Sant Jordi que fa molt i molt de temps hi havia un drac monstruós, amb les urpes llargues, l'alè de foc i de color verd i taronja. Aquest drac conquistava pobles, els matava amb el seu alè i alguns d'ells se'ls empassava.

Els ciutadans, sense cap solució, van arribar a un acord amb el drac que consistia a donar-li dues ovelles i una mica de menjar cada dia per calmar la seva fam, de manera que així no vingués al poble a atacar. Poc a poc s'anaven quedant sense bens i com a solució van pensar a donar-li vaques i quan s'acabessin bous, porcs i tots els animals que tenien, fins que es van quedar sense.
El rei va convocar una reunió per posar fi a aquests problemes, on van assistir la princesa i el seu cavaller. Van fer una votació entre fer fora el drac o si matar-lo quan vingués al poble i per majoria va guanyar l'opció de matar-lo, fins que de sobte van interrompre el silenci la princesa i el cavaller per anunciar que es casen dins de poc, el rei confós no va entendre res, però va deixar que la cosa flueixi. La princesa va fer un discurs i mentre que el feia li va començar a sagnar el nas, cada vegada més i més fins que de sobte li va sortir una rosa tot plena de sang i aprofitant la rosa el cavaller la va agafar i li va fer un petó al cavaller.

Dies abans del casament, el poble va matar el drac perquè el cavaller i la princesa es puguin casar sense preocupacions. Es van casar i el poble va reconstruir-se a conseqüència dels danys que va fer el drac.



BON SANT JORDI!!

Cap comentari:

Amb la tecnologia de Blogger.